skip to Main Content
Sanitair

Het sanitair bestaat uit 2 douches, 4 toiletten, 2 wastafels en een invaliden/familiedouche met toilet en wastafel.

Verder is er een overdekte vaatwasplaats, centrifuge en wasmachine aanwezig. Ook is er de mogelijkheid de chemische toiletten te ledigen.

Verwarmd sanitair
Invalide- / familiedouche aanwezig
Mogelijkheid om de chemische toiletten te ledigen
Buitenvaatwasplaats aanwezig
Kampeerterrein

Op het kampeerterrein zijn de volgende voorzieningen aanwezig:  inforuimte/recreatieruimte, overdekt verwarmd terras, Jeules de Boulesbaan, speeltuintje ( schommels, glijbanen, zandbak, trampoline, wip), dierenweide, parkeerplaats auto’s voor de gasten en bezoekers. Gratis wifi (internet) op het  gehele kampeerterrein.

Speeltuintje voor de kinderen
Verwarmd terras
Gratis WiFi over het gehele kampeerterrein
Parkeerplaats auto's voor gasten en bezoekers
Kampeerplaatsen

De camping heeft 20 ruime praktisch gesitueerde door beukenhagen afgebakende (privacy) staanplaatsen met elektra (16 Amp per 2 staanplaatsen), water en riolering. Voor de kleine tentjes is er een aparte veldje beschikbaar.

Incl. aansluiting stroom, water en riool
Reserveer
2 Heksenblokhutten

Op het kampeerterrein staan 2 heksenblokhutten, ook wel Ragana huisjes genoemd. In Letland doen verhalen de ronde dat deze traditionele huisjes bewoond werden door heksen. 

De heksenblokhutten zijn voorzien van 2 lange zitbanken en een tafel welke neergeklapt kan worden om zo een grote bed te creëren (1,70m x 2,00m). Hiervoor zijn voldoende kussen/matrassen aanwezig. Dekens/lakens of slaapzakken en hoofdkussen dient zelf worden meegebracht.

fiets- en wandelkampeerders die of geen tent bij zich hebben
Voor visites die nog een dagje langer willen blijven
Reserveer
Back To Top